Ο μετρητής ControlBios και η εφαρμογή ‘forDiabetes’ μαζί στην αντιμετώπιση του διαβήτη

Μία νέα συνεργασία μεταξύ της εταιρίας Project Κασαπάκης Θ.& ΣΙΑ ΟΕ και της εταιρίας Tessera, δημιουργού της mobile εφαρμογής διαχείρισης του διαβήτη ‘forDiabetes’ ξεκίνησε, με σκοπό τη διευκόλυνση των ατόμων με διαβήτη στην καθημερινότητά τους.

Οι χρήστες των μετρητών σακχάρου ControlBios TD 4277 μπορούν πλέον να μεταφέρουν εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και αξιοπιστία τις μετρήσεις τους στην εφαρμογή ‘forDiabetes’, χωρίς να απαιτείται να συμπληρώσουν κάποιο πεδίο. Η δυνατότητα Bluetooth σύνδεσης, που διαθέτουν οι μετρητές γλυκόζης της εταιρίας Project, επιτρέπει την αυτόματη μεταφορά δεδομένων σε κινητές συσκευές (smartphones, tablets).

Η mobile εφαρμογή ‘forDiabetes’ εισάγει και αποθηκεύει αυτόματα τις μετρήσεις των σακχαρομέτρων ControlBios TD 4277, λειτουργώντας ως ημερολόγιο καταγραφής, ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα συγχρονισμού των δεδομένων της mobile εφαρμογής με τη διαδικτυακή εφαρμογή (web app), ώστε ο χρήστης να έχει περισσότερες επιλογές να παρακολουθεί την πορεία του. Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον η εφαρμογή συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον διαβήτη (σάκχαρο, σωματική άσκηση, γεύματα, φαρμακευτική αγωγή, αρτηριακή πίεση, HbA1c, βάρος), τα αναλύει και εξάγει χρήσιμα στοιχεία, που διευκολύνουν τη διαχείρισή του, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων online με τον θεράποντα ιατρό.

Περισσότερες πληροφορίες:

Μετρητής σακχάρου ControlBios TD 4277: http://www.controlbios.gr/el/

Εφαρμογή ‘forDiabetes’: https://fordiabetes.app/